Specjały Bonifacio w Dolomitach

  1. HomePage
  2. Bonifacio specials in the Dolomites
Date of
arrival
Date of
departure
15 of February 2016

Darek Ratuszniak - Szef Kuchni Restauracji Bonifacio spędził ostatnie dwa tygodnie na prawdziwym kulinarnym tournee we włoskich Dolomitach.

Madonna di Campiglio, Pinzole, Pozze di Fassa, Ponte di Legno to prawdziwe perły wśród włoskich kurortów górskich, których goście mogli posmakować znakomitych wyrobów wprost ze Spiżarni Bonifacio (nalewki, sery, wędliny, chleb, domowe przetwory itp.) podczas tradycyjnych Apres Ski i kolacji degustacyjnych. 

Sprawdź korzyści  KLUBU BFC
Sprawdź korzyści
KLUBU BFC

KLUB BFC

newsletter
Stay up to date with the latest promotional events at the hotel!
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close