Zaplanuj niedzielny obiad rodzinny w Restauracji Żurawiej Hotelu Bonifacio, otoczonego pięknym lasem pod Warszawą. To idealna propozycja dla osób lubiących spotkać się przy wspólnym stole i delektować wykwitną kuchnią Slow Food oraz selekcją win.
Zapraszamy w każdą niedzielę w godzinach 13:00 -16:00 na wyjątkową propozycję kulinarną sygnowaną przez Naszego Szefa Dariusza Ratuszniaka
Doskonały pomysł celebracji niedzielnego popołudnia z wyjątkową kuchnią Slow Food.
Lunch Szefa Kuchni to zawsze:
Sezonowe menu oparte o lokalne składniki
Bogaty bufet przystawek, sałat i świeżych warzyw w formule “jesz ile chcesz”
Dwie zupy do wyboru
( tradycyjny rosół z domowym makaronem + sezonowa propozycja naszych kucharzy)
Dedykowane Menu dań serwowanych
( do wyboru jedno danie serwowane z trzech propozycji /wege/ryba/mięso/)
Specjalne menu dla dzieci ( w wieku 3-12 lat)
Selekcja deserów z hotelowej cukierni w formie bufetu
Nielimitowany dostęp do napoi
(Soki owocowe/ kawa/ herbata/ woda mineralna/ lemoniada)
140 zł /dorośli
60 zł/dzieci
Celem rezerwacji zapraszamy do kontaktu:
Manager Restauracji – tel.: 518 664 469
(7 dni w tygodniu w godz. 12:00 – 21:00)
email.: restauracja@hotelbonifacio.pl
lub Recepcja hotelu
tel. 23 651 24 00
W tej formule przygotujemy również Twoje przyjęcie okolicznościowe - więcej szczegółów i przykładowe menu u Managera Restauracji
KLUB BFC
Bądź na bieżąco z najnowszymi promocjami
i wydarzeniami w hotelu!