Przekąski
- Filet z kaczki zagrodowej /ser dojrzewający z Grzybowa/chutney śliwkowy/oliwa wędzona
- Tradycyjny tatar siekany/pikle/jajo przepiórcze/ anchoise/ olej rzepakowy/łupany pieprz
- Pieczone papryczki w czosnkowej oliwie/ ser Philadelphia/ karmelizowana cytryna/rukola
Sałaty
- Sałata rzymska/ kruche warzywa/pieprzowa polędwica wołowa/dresing miodowo-koniakowy/kasztany
- Grillowane warzywa/podpuszczkowy kozi ser /pomidorki czereśniowe/grzanka/jogurt naturalny
- Kompozycja kolorowych sałat/wątróbki z kurczaka/mus malinowy/ prażone orzechy/czerwona cebula
Zupy
- Krem z pieczonych buraków/ser kozi/grzanka czosnkowa/olej lniany
- Consome z gęsi i podrobów/kołduny orzechowe/ pieczone szalotki/liść laurowy
Pasty
- Pierogi z pieczoną cielęciną/cebulowa okrasa/bekon
- Capelotti/ farsz serowo cebulowy/masło szałwiowe
- Spatzle/rydze/koper/kwaśna śmietana
Dania mięsne
- Konfitowane udo kacze/pęczakotto/żurawina /cukinia
- Sztufada z polskiej jagnięciny/ świeży rozmaryn/pory duszone/kurki/purée czosnkowo-ziemniaczane
- Stek z sezonowanej polędwicy a la Rossini/podgrzybki/ziemniaki gratin/sos jeżynowy
- Comberki z królika w musztardzie/kasza bulgur/ kapusta włoska/jarmuż
- Osso buco z jeleni/puree selerowe/wiśnie/klaps/miód pitny/brukselka
Dania rybne
- Pstrąg trenczowy /białko/sól morska/ziemniaki pieczone/skorzonera/masło czosnkowe
- Filet z sandacza/ryż mieszany /concasse pomidorowe/owoce morza
- Filet halibuta /makaron sepia/ szpinak/sos cebulowo szafranowy
Desery
- Suflet waniliowy/pomarańcza/owoce leśne/sos malinowy
- Krem brulle/amaretto/lawenda
- Owoce z sadu/masło/cynamon/kruszonka /lody waniliowe
- Mus czekoladowy/conintreau/pomarańcza
- Sernik BoniFaCio/mascarpone/beza/rokitnik